Annenin Sorumsuzluğu Bebeğinin Ölümüne Neden Oldu! Odada Unutulan Bebek Açlıktan Öldü

TAKİP ET

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşanan olay kan dondurdu. Genç bir annenin bebeğini bir odada unuttuğu ve aç, susuz kalan bebeğin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

ABD’nin Michigan eyaletinde yaşanan olay kan dondurdu. Genç bir annenin bebeğini bir odada unuttuğu ve aç, susuz kalan bebeğin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz gün ABD’nin Michigan eyaletinde yaşandı. İsminin Lovily Johnson olduğu öğrenilen bir kadının bebeği ile birlikte alışverişe gittiği alışveriş sonrasında evine döndüğünde ise otomobilin içinde oturttuğu koltukla beraber aldığı bebeğini bir odaya bırakarak bebeğini orada unuttuğu öğrenildi.

MİNİK BEBEK AÇLIKTAN ÖLDÜ

Gelen bilgilere göre bebeğini odada unutan annenin uyuşturucunun etkisinde olduğu belirlendi. Bebeğin unutulduğu odada koltukta 32 derece sıcaklıkta yavaş yavaş can çekişerek öldüğü belirlendi. Noah isimli minik bebeğin kendisini unutan annesi tarafından 2 gün sonra bulunduğu ancak kontrol edildiğinde bilinçsiz halde yattığı öğrenildi. 

SORUMSUZ ANNE CİNAYETTEN YARGILANACAK

Çocuğunu 2 gün geçtikten sonra bulan ve hastaneye götüren annenin tüm bunlar yaşanırken uyuşturucunun etkisi altında olduğu belirlendi. Annenin bebeğin ölümünün ardından birinci dereceden çocuk suiistimali ve cinayeti suçundan yargılanacağı öğrenildi. 

 

anne bebek sorumsuzluk ABD Michigan odada unutulan bebek annenin unuttuğu bebek açlıktan ölen bebek uyuşturucu