Annenin Feryadı Yürek Dağladı! 18 Yaşındaki Genç Karnım Ağrıyor Diyerek Yattığı Yatağında Ölü Bulundu

TAKİP ET

Antalya'da eve gelen 18 yaşındaki genç, karnının ağrıdığını söyleyerek yattığı yatağında ölü bulundu. Oğlunun cesedini bulan annenin feryadı yürek dağlarken olay yerine gelen sağlık ekiplerine Bir daha baktınız mı?' diyerek yalvarışları da herkesi ağlattı.

Antalya’da eve gelen 18 yaşındaki genç, karnının ağrıdığını söyleyerek yattığı yatağında ölü bulundu. Oğlunun cesedini bulan annenin feryadı yürek dağlarken olay yerine gelen sağlık ekiplerine Bir daha baktınız mı?’ diyerek yalvarışları da herkesi ağlattı.

Olay, Antalya Kepez ilçesinde meydana geldi. 18 yaşında olan Ramazan Çidem isimli gencin evine geldiğinde annesine karnının ağrıdığını söylediği ve yatağına yatarak uykuya daldığı öğrenildi. 

OĞLUNUN CESEDİNİ BULDU

Saat 10.30 sularında meydana geldiği öğrenilen olayda, ailesiyle beraber yaşadığı eve gelen 18 yaşındaki Ramazan Çidem’in yaşadığı karın ağrısı nedeniyle eve gelir gelmez yatağına yatarak uyuduğu öğrenildi. Uykuya dalan oğlunun saatler geçmesine rağmen uyanmaması üzerine anne Nadiye Çidem’in odasına girdiği ancak oğlunun hareketsiz şekilde yattığını gördüğü ve hemen sağlık ekiplerini çağırdığı belirtildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin gencin hayatını kaybettiğini belirledikleri öğrenilirken olay yerine polis ekipleri çağırıldı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları detaylı incelemede gencin ölümüne sebebiyet verecek herhangi bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.

ANNENİN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Annenin polise verdiği ifadede, oğlunun eve geldiğinde karnının ağrıdığını söylediği ve hemen odasına geçerek uyuduğunu söylediği belirtildi. Sağlık ekipleri 18 yaşındaki Ramazan Çidem’in kesin ölüm nedenini incelemek üzere cesedi Adli Tıp Kurumu’na sevk ederken anne Nadiye Çidem’in, ‘Oğlum çok küçüktü, ölmüş olamaz bir daha baktınız mı?’ şeklindeki feryatları yürek dağladı.

 

Antalya Kepez Antalya haberleri Karın ağrısıyla uyuyan genç Karın ağrısından ölen genç