Anneden Oğluna Akıl Almaz Ceza! Yaramazlık Yapan Oğlunu Motosiklete Bağlayarak Yerlerde Sürükledi

TAKİP ET

Çin'de bir anne yaramazlık yaptığını öne sürdüğü oğlunu motosikletin arkasına bağlayarak yerlerde sürükledi. Motosikletin arkasına iple bağladığı oğlunu metrelerce sürükleyen anneye ülke genelinden büyük tepki geldi.

Çin’de bir anne yaramazlık yaptığını öne sürdüğü oğlunu motosikletin arkasına bağlayarak yerlerde sürükledi. Motosikletin arkasına iple bağladığı oğlunu metrelerce sürükleyen anneye ülke genelinden büyük tepki geldi.

Çinli bir annenin yaramazlık yaptığını iddia ettiği oğlunu motosikletin arkasına bir iple bağlayarak sürüklemeye başladığı öğrenildi. Oğlunu ellerini iple bağladığı motosikletle metrelerce sürükleyen annenin motosikleti çalıştırmadan önce yaptıklarını videoya çeken kişiye oğlunun çok yaramazlık yaptığını bu yüzden ona böyle bir ceza verdiğini söylediği öğrenildi.

HER GÜN BÖYLE CEZALANDIRIYORMUŞ

Kendisini kameraya çeken adama oğlunu her gün yaramazlık yaptığında böyle cezalandırdığını söyleyen anne ülke genelinden büyük tepki gördü. İsmi verilmeyen kadının oğlunun ellerini iple bağladığı motoru çalıştırarak metrelerce sürüklediği öğrenildi. Vicdansız annenin motoruyla sürüklediği oğluyla bir süre ilerledikten sonra durduğu görülürken motorun arkasında bağlı olan çocuğun acı içinde ağladığı görüldü. Annenin yaptığı vicdansız olayı gören bazı vatandaşlar kadına engel olmak isterken kadının hiç kimseyi dinlemediği görüldü. Kendisine tepki gösteren vatandaşlara çocuğun annesi olduğunu söylediği görülen kadının çocuğun annesi olduğunu ve oğlunun her gün yaramazlık yaptığını onunda bu yüzden her gün böyle bir ceza verdiğini söylediği öğrenildi. Annenin öz oğluna yaptığı acımasız işkence sosyal medyada da hızla yayılırken oğluna bunu yapan cani annenin herkes tarafından büyük tepki çektiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Çin Oğlunu motosikletin arkasına bağlayan anne İşkence