Anne ve Kızı Taciz Eden Sapık Mahalleli Tarafından Dövüldü

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de bir anne ve kızını takip ederek fiziksel tacizde bulunduğu öne sürülen yabancı uyruklu şahıs Mahalleli tarafından darp edildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri linç edilmek üzere olan şahsı mahallelinin elinden zor aldı. Cep telefonu kameraları o anları saniye saniye kaydetti.

İstanbul Sultangazi Esentepe Mahallesi 2419 sokak üzerinde Gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre uyruklu erkek şahıs Gece saatlerinde eve gitmek için  yürüyen anne ve kızını takip etmeye başladı. Karanlık bir sokağa girdiklerinde ise şahıs bu defa fiziksel tacizde bulundu. 

MAHALLE SAKİNLERİ ÇIĞLIKLARA KOŞTU

Şahsın tacizinin ardından anne ve kızın çığlıklarını duyar çevredeki vatandaşlar koşarak olay yerine geldi. Vatandaş taciz olayını öğrendikten sonra yabancı uyruklu şahıslar tekme yumruk ve tokatlarla saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri gözü gözü kanlar içerisinde kalan şahsı vatandaşların elinden güçlükle aldı. Polis otosuna bindirilerek bölgeden uzaklaştırılan şahıs, emniyete götürüldü.

SINIR DIŞI EDİLECEK

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek sağlık raporu alınan şahıs Esentepe Polis Merkezi'nde sorguya alındı. Bilgiye göre Afganistan uyruklu şahıs işlemleri tamamlandıktan sonra sınır dışı edilecek. 

İstanbul sultangazi taciz