Anne ve Kıza Okul Yolunda Pompalı Tüfekle Ateş Açıldı: Bir Gün Önce Polisten Koruma İstemiş!

TAKİP ET

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bugün sabah saatlerinde vahşi bir cinayet yaşandı. Bir gün önce polisten koruma talep eden anne ve kızın okul yolunda pompalı tüfekle saldırıya uğradığı annenin saldırıdan yaralı olarak kurtulduğu ancak 7 yaşındaki küçük kızın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bugün sabah saatlerinde vahşi bir cinayet yaşandı. Bir gün önce polisten koruma talep eden anne ve kızın okul yolunda pompalı tüfekle saldırıya uğradığı annenin saldırıdan yaralı olarak kurtulduğu ancak 7 yaşındaki küçük kızın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, bugün saat 08.30 sularında Balıkesir Edremit ilçesinde bulunan Gazicelal Mahallesi’ne yaklaşık 150 metre uzaklıkta yer alan Gazi İlköğretim Okulu yolunda meydana geldi. Gelen bilgilere göre, sabah okula gitmek üzere evden çıkan anne Zeliha İrvanlıoğlu Çeliksoy ve kızı 1. sınıf öğrencisi Zeynep Çeliksoy yolda pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

SALDIRGAN ATEŞ AÇIP KAÇTI

Anne ve kızın okul yolunda ilerledikleri esnada bir otomobille yanlarına yaklaşan saldırganın otomobilden pompalı tüfekle 2 el ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştığı öğrenildi. Yaşanan dehşet olayda küçük kız baş ve göğüs kısmından yaralanırken anne Zeliha İrvanlıoğlu Çeliksoy’un ise sol baldırından yaralandığı öğrenildi. 

 7 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KIZ YAŞAMINI YİTİRDİ

Ateş açılması üzerine silah seslerini duyan ve olay yerine koşan vatandaşlar hemen sağlık haberlerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda küçük kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Anne Zeliha İrvanlıoğlu Çeliksoy’un ise yaralı şekilde Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

BİR GÜN ÖNCE POLİSE GİDEREK KORUMA İSTEMİŞ

Küçük kız ve annesine ateş açan saldırganın olay yerinden kaçarken attığı pompalı tüfek polisler tarafından bulunurken saldırganın ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtığı otomobilinde olay yerinden yaklaşık 500 metre ilerde terk edilmiş halde bulunduğu belirtildi. Polis ekipleri otomobil ve pompalı tüfekte incelemede bulunurken olayda şüpheli olarak annenin arkadaşı M.S.M isimli şahıs üzerinde durulduğu ve şahsın arama çalışmalarına başlandığı belirtildi. Öte yandan anne Zeliha İrvanlıoğlu Çeliksoy’un olaydan sadece 1 hafta önce İstanbul’dan Edremit’e taşındığı ve dün akşam polise başvurarak oturdukları müstakil evin camlarının taşlandığını söylediği ve polisten koruma istediği öğrenildi.

 

balıkesir edremit okul yolu anne kız 1 ölü 1 yaralı pompalı tüfek saldırı polsi koruma