Anne ve Kız Termal Kaplıcada Boğularak Öldü

TAKİP ET

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda anne ve kız, termal kaplıcanın havuzunda boğuarak yaşamını yitirdi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda anne ve kız, termal kaplıcanın havuzunda boğuarak yaşamını yitirdi.

Sincan ilçesindeki Çatalca Caddesi üzerinde yer alan termal kaplıcanın sürekli müşterisi olan 41 yaşındaki anne H.T., bu sefer termal kaplıcaya 8 yaşındaki kızı H.Y.T., eşi ve oğluyla birlikte gitti. Baba ve oğul erkekler bölümüne, anne ve kızı ise kadınlar bölümüne gitti. Ancak 41 yaşındaki anne H.T. ile 8 yaşındaki kızı H.Y.T. daha tespit edilemeyen bir nedenden ötürü termal kaplıcanın havuzunda boğularak yaşamını yitirdi. Olayın yaşandığı esnada termal kaplıcadaki iki hemşire ile birlikte termal kaplıcanın sağlık görevlisi ana ve kıza ilk müdahaleyi yaptı. Ana ve kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

Feci olayın yaşandığı esnada termal kaplıcanın erkek bölümünde bulunduğunu boğulan anne ve kızın haberi geldiğinde müdahale etmek üzere derhal kadınlar bölümüne geçtiğini söyleyen termal kaplıcanın sağlık sorumlusu Sebahattin Öztürk, kadınlar bölümüne geçtiğinde anne ve kıza iki hemşire tarafından müdahale edildiğini, kendisinin de anne ve kızı kurtarmak için elinden geleni yaptığını ancak boğulan anne ve kızın müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybettiğini ifade etti.    

Gelen ihbar üzerine olayın yaşandığı termal kaplıcaya derhal polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin olayın nasıl meydana geldiği ile ilgili soruşturması sürüyor.  

Ankara Sincan termal kaplıca boğulma son dakika