Anne ve Babasının Eve Kilitleyip Gittiği 7 Yaşındaki Kız 6. Kattan Aşağı Düştü!

TAKİP ET

Adana'da İran uyruklu oldukları öğrenilen bir anne baba 7 yaşındaki kızlarını eve kilitleyerek gitti. Evde kilitli şekilde kalan küçük kızın 6. katta bulunan evin balkonundan düşerek ağır yaralandı.

Adana’da İran uyruklu oldukları öğrenilen bir anne baba 7 yaşındaki kızlarını eve kilitleyerek gitti. Evde kilitli şekilde kalan küçük kızın 6. katta bulunan evin balkonundan düşerek ağır yaralandı. 

Olay, Adana merkez Çukurova ilçesinde Yurt Mahallesi 71393 Sokak’ta yaşandı. İran uyruklu oldukları öğrenilen bir anne Merjef R. Ve baba Mirza R.’nin 7 yaşındaki kızları Avin R. ile birlikte oğulları Ersam R. ve ARTİN R.’yi eve kilitleyerek dışarı çıktıkları öğrenildi. 

7 YAŞINDAKİ KIZ 6. KATTAN DÜŞEREK AĞIR YARALANDI

Evde kilitli şekilde kalan çocukların oyun oynadığı esnada çocuklardan 7 yaşındaki Avin R.’nin evin balkonuna çıktığı ve burada dengesini kaybederek 6. katta olan balkondan aşağı düştüğü öğrenildi. Küçük kızın aşağı düştüğünü gören apartman sakinlerinin hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiği belirlendi. Olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenilen küçük kızın sağlık durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. 

ANNE VE BABA OLAYI DUYUNCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olaydan haberdar olan anne ve babanın apartmana geldiklerinde küçük kızlarını görünce sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Sinir krizi geçiren ve gözyaşlarına boğulan acılı anne babayı apartmandaki komşularının sakinleştirdiği görüldü. Polis ekiplerinin yaşana olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. 

 

adana çukurova 7 yaşındaki kız anne baba ev balkon balkondan düştü iran uyruklu yaralı