Anne Şiddetinden Kaçarken Balkondan Düştü

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de 14 yaşındaki bir kız çocuğu annesinin kendisine gösterdiği şiddetten kaçmak isterken ikinci kattaki balkondan düştü.

İstanbul Sultangazi'de 14 yaşındaki bir kız çocuğu annesinin kendisine gösterdiği şiddetten kaçmak isterken ikinci kattaki balkondan düştü.

İstanbul Sultangazi'de korkunç bir anne şiddeti yaşandı. Sabah saatlerinde annesi ile birlikte yaşayan 14 yaşındaki S.C evlerinin ikinci katındaki balkonundan düştü. Komşuların durumu fark etmelerinin ardından hemen sağlık ekiplerine haber verdiler. Yapılan müdahaleler sonrasında kız çocuğunun şans eseri hafif bir şekilde yaralandığı ve herhangi bir hayati riskinin bulunmadığı öğrenildi. Ardından duruma polis ekiplerinin müdahale ettiği belirtildi. 

Komşulardan alınan ifadeler doğrultusunda evden sürekli kavga sesleri geldiği öğrenildi. Olay hakkında yapılan soruşturmanın ardından kız çocuğunun anne şiddetinden kaçmak isterken balkona yöneldiği ve ardından korkarak balkondan düştüğü belirlendi. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturmanın başladığı öğrenildi. 

ANNESİNDEN KAÇARKEN BALKONDAN DÜŞTÜ

Alınan bilgilere ve ifadelere göre S.C isimli kız çocuğu dün yine annesinden şiddet görmeye başladı. Can havli ile şiddetten kaçmak isterken kendisini balkona attı. Annesinin şiddet için balkona yöneldiğini gören kız çocuğunun korkudan dengesini kaybettiği ve balkondan düştüğü belirlendi. Şans eseri zemine düşmek yerine zeminde bulunan bir masanın üzerine düşmesi olayı hafif yaralarla atlatmasına sebep oldu. Apartman sakinlerinden yardım isteyen kız çocuğu polis çağrılmasını istedi. Soruşturmanın ardından anne kızının kazayla düştüğünü anlattı. Kız çocuğu ise ailesinden şikayetçi olmadı. Ancak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı duruma el koyarak inceleme başlattı. 

anne şiddeti balkondan düştü