Anne Oğul Genç Kızları Feci Şekilde Kandırdı

TAKİP ET

Adnan Oktar'ın suç örgütü çerçevesinde yapılan operasyonlarda anne oğlun evlilik vaadi ile genç kızları kandırarak örgüte götürdükleri ortaya çıktı.

Adnan Oktar'ın suç örgütü çerçevesinde yapılan operasyonlarda anne oğlun evlilik vaadi ile genç kızları kandırarak örgüte götürdükleri ortaya çıktı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Adnan Oktar terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Alınan ihbarlar ve verilen ifadeler sonrasında örgüte genç kızların nasıl kandırılıp götürüldüğü ortaya çıktı. Bir anne oğul operasyon sonrasında yakalanırken verilen ifadeler sonrasında genç kızlara nasıl tuzak kurdukları bir kez daha ortaya çıktı. 

Nursel Tekin isimli kadının oğlu ile örgüte genç kızları getirmek için evlilik vaadi ile çalıştıkları ortaya çıktı. Yakışıklı olan oğlunu örgüt için kullandığı tespit edildi. 

EVLİLİK VAADİ İLE KANDIRIYORMUŞ

Hayri Can Tekin ile annesi Nursel Tekin hakkında şok suçlamalar gündeme geldi. Sosyal medya hesabından Nursel Tekin isimli kadının bazen dekolte kıyafetli, bazen çarşaflı ve bazen başörtülü fotoğraflar paylaşması son derece dikkat çekmişti. Kızları örgüte kazandırmak ve kandırmak adına duruma göre her türlü kılığa girdiği bir kez daha öğrenildi. Oğlunun etkilediği ve konuşmaya başladığı kızlarla görüşen örgüt üyesi anne kızlara evlilik vaatleri sunuyor. Bir süre sonra aradaki samimiyetin artmasının ardından Adnan Oktar ile tanıştırarak örgüte eleman kazandırdığı belirlendi. İfadelerinde ise 'Adnan Oktar ve arkadaşlarım için her şeyi yaparım. Onların yoluna kendi canımı, evladımı ve paralarımı feda ederim' ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı. 

adnan oktar evlilik vaadi nursel tekin