Anne Katili Cezaevinde Feci Şekilde Öldürüldü!

TAKİP ET

Bursa'da annesini 243 yerinden bıçaklayarak öldüren cani cezaevinde 7 mahkum tarafından feci şekilde öldürülerek can verdi. Konu hakkında soruşturma başlatıldı.

Bursa'da annesini vahşi bir şekilde öldüren oğlunun kaldığı cezaevinde mahkumlar tarafından feci şekilde dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Bursa'da 67 yaşındaki Muazzez Bakıryapan oğlu Selçuk Bakıryapan tarafından toplam 243 yerinden bıçaklanarak korkunç şekilde öldürüldü. oğlu ise olayın ardından kapalı cezaevine gönderilmişti. Cezaevinden gelen haber sonrasında anne katilinin de mahkumlar tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

7 tutuklu sanık tarafından öldürülen mahkumun nasıl öldürüldüğü konusunda detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hakim karşısına çıkan sanıklar cinayeti nasıl işlediklerini anlattılar. Sanık yakınları ile avukatları da duruşmaya katıldılar. Cinayeti döverek işledikleri belirlendi. Konu hakkında inceleme hala devam ediyor. 

TEKME TOKAT VE YUMRUKLARLA SALDIRMIŞLAR

Duruşmada savunma yapan sanıklar mahkumun nasıl öldürüldüğünü detaylı bir şekilde anlattılar. Güvenlik açısından duruşmaya görüntü sistemleri ile katıldıkları ortaya çıktı. Savunmasında mahkumun alt katta başkaları tarafından dövüldüğünü sonra kendilerinin Selçuk'u alıp yukarı kata çıkarıldığını anlattı. Tuvalete götürülen zanlı koğuşta bulunan mahkumlar tarafından sorgulanmaya başlanmış. Ardından birden tekme tokat dövmeye başladıklarını toplam 7 kişinin dövdüğü öğrenildi. 

Son olarak tekme tokat ve yumruklarla dövüldükten sonra Ünal isimli kişinin dolabından asker botu çıkardığını ve botu giydikten sonra Selçuk'un göğsüne hızlı bir şekilde vurduğu ardından kişinin fenalaştığını ifade ettiler. Anne katili Selçuk ise ertesi gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Konu hakkında yeni bir soruşturma başlatıldı 

bursa anne katili cezaevi