Anne Gece Kulübüne Gitti, Evde Yalnız Bıraktığı 2 Yaşındaki Kızı Açlıktan Can Verdi

TAKİP ET

ABD'nin Georgia Eyaleti'nin Lilburn beldesinde bir gece kulübünde çalışan ve her gece 12 saat dans ederek geçimini sağlayan kadının 2 yaşındaki kızı açlıktan öldü.

ABD’nin Georgia Eyaleti'nin Lilburn beldesinde bir gece kulübünde çalışan ve her gece 12 saat dans ederek geçimini sağlayan kadının 2 yaşındaki kızı açlıktan öldü.

Polis ekiplerinin alınan bilgiye göre 29 yaşındaki dansöz Devin Moon, her gece 12 saat dans ettiği gece kulübüne gittiği sırada evde bıraktığı 2 yaşındaki kızının açlıktan öldüğünü belirlendiği öğrenildi. Genç kadın çocuğuna zalimce davranmaktan ve 1. derece yakınlar öldürmekten suçlu bulunarak tutuklandı.

ÇOCUĞUNU İHMAL ETTİ
Moon isimli kadının daha önce de çocuğun ihmal ettiği için aile ve çocuk hizmetlerine şikayet edildiğini belirten yetkililer,  bu şikayetin ardından kadının ailesi ile bütün irtibatını kestiğini ifade etti. Gece kulübünde 12 saat Dans ettikten sonra evine dönen Moon bebeğini hareketsiz yatarken görünce hemen acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen acil servis ekipleri yaptıkları incelemede çocuğun ölmüş olduğunu belirledi. Polise ifade veren kadının ise 6 kilo olan çocuğunun Doğuştan hasta olduğu için kilo alamadığını iddia ettiği öğrenildi. Fakat yapılan otopsi sonucunda küçük çocuğun açlık sonucu öldüğü belirlendi.

abd kadın gece kulübü bebek açlık açlıktan öldü son dakika