'Anne' dediği kadını öldürdü! Ekipler her yerde cinayet zanlısını arıyor

TAKİP ET

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 2 çocuk annesi olan 45 yaşındaki Derya Şengül, kendisinden haber alamayan yakınları tarafından evinde göğsünden 3 kurşun ile vurulmuş halde ölü bulundu. Cinayeti çocukluğundan bugüne kadar yanında büyüttüğü eşinin öz yeğeni olan 28 yaşındaki M.Ş.'nin işlediği tespit edildi.

45 yaşındaki Derya Şengül, Adana’nın Ceyhan ilçesinde evinde göğsünden 3 el kurşun ile vurulmuş halde ölü bulundu. Meydana gelen olay, İstiklal Mahallesi’nde yaşandı.

EVİNDE KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Derya Şengül’den haber alamayan ailesi kadının evine geldi. Açık kapıdan içeri gelen yakınları Şengül’ü oturma odası içerisinde kanlar içinde bulunmasının ardından olayı polise ihbar etti.

CİNAYET ZANLISI OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olay yeri yakınlarında bulunan güvenlik kameralarınca kayıt edilen görüntüleri inceleyen polis ekipleri, cinayet şüphelisini yakalamaya yönelik çalışma başlattı. Polisin çalışmaları neticesinde cinayet zanlısı kişinin çocukluğundan bu yana yanında yanlarındaki eşinin öz yeğeni 28 yaşındaki M.Ş. olduğu tespit edildi.

POLİS ZANLIYI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

M.Ş’nin katlettiği Şengül’ü de annesi olarak gördüğü için ‘Anne’ diye hitap ettiği ifade edildi. Olayın ardından kaçan zanlıyı yakalamak için polisin geniş çaplı soruşturma başlattığı ifade edildi.

Adana Ceyhan cinayet