Anne, 3 Yaşındaki Kızıyla Balkondan Düştü! Anne Öldü, Kızı Ağır Yaralı

TAKİP ET

Niğde'de yaşayan anne, 3 yaşındaki kızıyla beraber apartmanın 6'ıncı katından düştü. Talihsiz anne yaşamını yitirirken, küçük kız ağır yaralandı.

Niğde’de yaşayan anne, 3 yaşındaki kızıyla beraber apartmanın 6’ıncı katından düştü. Talihsiz anne yaşamını yitirirken, küçük kız ağır yaralandı. Bu acı olayın nasıl olduğu henüz aydınlatılamadı. Polis, olayın nasıl olduğuna dair soruşturmasını sürdürüyor.

Edinilen ilk bilgilere göre Efendibey Mahallesi Tokmak Sokakta yaşayan Zeynep Ceylan, bir apartmanın 6’ıncı katında bulunan dairede ikamet etmekteydi. Zeynep Ceylan, 3 yaşındaki kızı Züleyha kucağındayken balkona çıktığı esnada henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü aşağı düştü.

AA’nın haberine göre talihsiz anne, beton zemine çakılarak yaşamını yitirirken, 3 yaşındaki kızı Züleyha ise olayda ağır yaralandı. Küçük kız, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak derhal tedavi altına alındı.

Olayın nasıl gerçekleştiği henüz belirsizliğini koruyor. Polis, talihsiz anne ve küçük kızın balkondan nasıl düştüğünü aydınlatmak için soruşturmasına devam ediyor.    

Niğde Zeynep Ceylan bebek balkon