Ankara'da Yarın Okullar Tatil Mi? 26 Aralık Ankara'da Okullar Tatil Mi?

TAKİP ET

Türkiye genelinde soğuk hava şartları etkili olmaya devam ederken birçok ilde kar tatili haberi geliyor. Ankara'da da akşam saatlerinde kar yağışının etkili olmaya başlaması ile birlikte öğrenciler Ankara'da yarın tatil mi, 26 Aralık Ankara'da okullar tatil mi ve yarın Ankara'da okullar tatil mi gibi soruların yanıtını aramaya başladı bile. Öğrencilere güzel haber ise bu yıl Ankara'da göreve başlayan Vali Vasip Şahin'den geldi. Ankara'da yarın okullar tatil edildi. Ankara'nın yanı sıra daha birçok ilde kar tatili var.

Ankara'da akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli kar yağışı ve buzlanma beklentisi nedeniyle yarın kentte Eğitime bir gün süreyle ara verildiği açıklandı. Twitter'dan açıklama yapan Ankara Valisi Vasip Şahin meteorolojik verilere göre kuvvetli kar yağışının Yarın sabah saatlerine kadar devam edeceğini belirtti. Vali Şahin yaptığı açıklamada şiddetli kar yağışı ve beraberinde oluşacak yoğun buzlanma nedeniyle vatandaşların ve öğrencilerimiz mağduriyet yaşamamaları için Başkent genelinde yarın eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

ESKİŞEHİR’DE DE OKULLAR TATİL

Eskişehir'de de hala etkili olmaya devam eden kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada Eskişehir genelinde öğleden sonra etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava Dolayısıyla Kent merkezinde ve bütün ilçelerde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda Eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. Açıklamada engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

KAR TATİLİ OLAN İLLER

Ankara ve Eskişehir'in yanı sıra yarın kar tatili olan iller şekilde;
“Sivas, Uşak, Bolu, Bursa, Kütahya, Bilecik, Çankırı, Balıkesir Dursunbey ilçesi ve Eskişehir'in Seyitgazi”