Ankara'da Terör Operasyonu! Eylem Hazırlığındayken Yakalandılar!

TAKİP ET

Ankara'nın Etimesgut İlçesine terör operasyonu düzenlendi. Güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda eylem hazırlığında olan ve Ankara'yı kana bulamak isteyen 2 DEAŞ'lı terörist etkisiz hale getirildi. Operasyon sonrasında güvenlik güçleri operasyonun gerçekleştirildiği evde detaylı inceleme yaptı.

Ankara’nın Etimesgut İlçesine terör operasyonu düzenlendi. Güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda eylem hazırlığında olan ve Ankara’yı kana bulamak isteyen 2 DEAŞ’lı terörist etkisiz hale getirildi. Operasyon sonrasında güvenlik güçleri operasyonun gerçekleştirildiği evde detaylı inceleme yaptı.

Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde başkenti kana bulamak isteyen 2 DEAŞ’lı terörö örgütü polis ekiplerinin düzenlediği operasyon sonrasında etkisiz hale getirildi. Terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı oldukları belirlenen 2 kişinin cesedi yapılan incelemenin sonrasında cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Polis ekiplerinin operasyon düzenlediği Anka Etimesgut İlçesi Yapracık Mahallesi TOKİ Konutları Y-2 Blok Kat5 No:11’de DAEŞ’li 2 teröristin etkisiz hale getirilmesinden sonra olay yeri inceleme ekiplerince başlatılan çalışmalarda sona erdi.

PLANLARI BAŞKENTİ KANA BULAMAKTI

Olay yeri incelemesinin hemen ardından DEAŞ’lı 2 teröristin bulunduğu evden teröristlerin kullandığı silahlar ve el bombaları gibi birçok delil bulundu. Bulunan deliller torbalara konularak incelenmesi için kriminal laboratuvara götürüldü.

Ölü ele geçirilen teröristlerin cesetleri de yapılan incelemenin ardından cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Diğer yandan operasyonun düzenlendiği dairede bazı camların kırıldığı ve DAEŞ’li teröristlerin bulundukları evi bir süre önce bölgede bulunan bir emlakçıdan kiraladığı ortaya çıktı.

Operasyonun düzenlendiği dairenin alt katında bulunan vatandaşlar daireye Türk Bayrağı astı. Daha önce de Etimesgut İlçesi Yapracık Mahallesinde eylem hazırlığında olan terör örgütü ve DAEŞ üyesi oldukları belirlenen 2 terörist de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda etkisiz hale getirilmişti. 

 

ankara etimesgutta terörö operasyonu ankara terörö operasyonu etimesgut daeş terör örgütü üyesi