Ankara'da Taksi Şoförüne Pompalı Tüfekle Saldırı!

TAKİP ET

Ankara'da bir taksi şoförüne pompalı tüfekle saldırıldı. Ankara Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda taksi şoförü Bilal Arıkan yolcusu olan bir şahıs tarafından pompalı tüfekle vuruldu. İşte detaylar.

Ankara’da bir taksi şoförüne pompalı tüfekle saldırıldı. Ankara Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda taksi şoförü Bilal Arıkan yolcusu olan bir şahıs tarafından pompalı tüfekle vuruldu. İşte detaylar.

Ankara’dan gelen habere göre taksi şoförlüğü yapan Bilal Arıkan aldığı yolcu tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Taksiciye pompalı tüfekle saldıran şahsın henüz kimliğinin belirlenemediği öğrenildi.

TAKSİ ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

Yaşanan saldırı bugün saat 23.30 sularında meydana geldi. Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Yunus Emre Mahallesi Çameli Sokakta meydana geldiği öğrenilen saldırıda, taksi şoförü Bilal Arıkan’ın kullandığı 06 T 3174 plakalı aracına yoldan müşteri aldığı öğrenildi. Taksi şoförü Bilal Arıkan ve taksisine aldığı müşteri ile arasında tartışma çıktığı ve çıkan tartışmanın büyümesiyle kimliği henüz belirlenemeyen müşterinin yanında bulunan pompalı tüfekle şoför Bilal Arıkan’ın bacağına ateş açtığı öğrenildi. Şahsın açtığı ateş ile bacağından ağır şekilde yaralanan taksi şoförü Bilal Arıkan olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edilirken saldırganın pompalı tüfekle olay yerinden kaçtığı bilgisi alındı. Ağır şekilde yaralanan taksi şoförü Bilal Arıkan sağlık ekipleri tarafından Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Polis ekipleri pompalı tüfekle saldırı gerçekleştiren şahsı arama çalışması başlattı. 

 

ankara yenimahalle taksi şoförüne saldırı pompalı tüfekle saldırı taksi şoförü ağır yaralandı pompalı tüfek taksi şoförü