Ankara'da Silahlı Dehşet! Seyir Halindeki Aracı Pompalıyla Taradılar: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Ankara'da seyir halinde olduğu öğrenilen bir aracın pompalı tüfekle tarandığı öğrenildi. Açılan ateş sonucunda kontrolünü kaybeden araç sürücüsünün başka bir araca çarptığı öğrenilirken olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişininse yaralandığı öğrenildi.

Ankara’da seyir halinde olduğu öğrenilen bir aracın pompalı tüfekle tarandığı öğrenildi. Açılan ateş sonucunda kontrolünü kaybeden araç sürücüsünün başka bir araca çarptığı öğrenilirken olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişininse yaralandığı öğrenildi.

Olay, Ankara Pursaklar ilçesinde 22.30 sularında meydana geldi. Seyir halinde olan bir araca pompalı tüfekle art arda ateş açıldığı ve ateş açılan aracın sürücüsünün kontrolden çıkarak başka bir araca çarptığı öğrenildi. Yaşanan olay sonrasında tüfekten açılan saçmaların isabet ettiği araç sürücüsünün yaşamını yitirdiği öğrenildi. Araç sürücüsünün yanında bulunan 2 kişinin yaralandığı öğrenilirken takla atan diğer araçtaki 3 kişinin de kazadan yaralı şekilde kurtulduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜ VURULDU ARAÇ KONTROLDEN ÇIKTI

34 PD 9693 plakalı aracın şoför koltuğunda yer alan Kadir K. plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir araçtan açılan ateş sonucunda isabet eden saçmalar nedeniyle aracın kontrolünü kaybederek Muhammet B. kontrolünde olan bir başka araca çarptı. Kadir K.’nın çarptığı araç takla atarken içinde yer alan 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

1 ÖLÜ, 5 YARALI

Olay sonrasında silahlı saldırıya uğrayan araç sürücüsü Kadir K. olay yerinde yaşamını yitirirken yanında yer alan eşi Hazal K. ve Ahmet Ç. yaralandı. Sürücünün çarptığı diğer araçta bulunan Muhammet B., Burak C. ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin de yaralandığı belirlendi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken polis ekiplerinin yaşanan olayla ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.
 

 

Ankara Pursaklar Araç Pompalı Tüfek Seyir halindeki araca ateş açıldı 1 Ölü 5 Yaralı