Ankara'da Neler Oluyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurmaylarını Topladı

TAKİP ET

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim teklifi sonrasında Ankara'da hareketlilik yaşanmaya başladı. Bahçeli ve Adalet Bakanı'nın sürpriz görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım görüşmesi gerçekleşti. Bunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti kurmayları ile bir araya geldiği öğrenildi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim teklifi sonrasında Ankara’da hareketlilik yaşanmaya başladı. Bahçeli ve Adalet Bakanı’nın sürpriz görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım görüşmesi gerçekleşti. Bunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti kurmayları ile bir araya geldiği öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından bugün sunulan erken seçim teklifi sonrasında Ankara’da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Bu acıkama sonrasında ilk olarak Adalet Bakanı Gül ve MHP Genel Başkanı Bahçeli arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmenin akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım görüşmesi gerçekleşti. Aynı zamanda Erdoğan parti kurmayları ile de bir araya geldi. 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ YARIN

Başbakan Binali Yıldırım ve parti kurmayları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, ‘Sayın Bahçeli ile yarın saat 13.30’da görüşeceğiz Şu an söyleyecek bir şey yok.’ dediği öğrenildi. 

ADALET BAKANI VE BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

Partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısı yapan Devlet Bahçeli, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Bahçeli’nin makam odasında gerçekleştiği öğrenilen sürpriz zirvenin yaklaşık 20 dakika sürdüğü öğrenildi. Söz konusu görüşmenin detayları ile ilgili detay verilmedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TBMM BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Ankara’da yaşanan hareketlilik devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan ve parti kurmayları ile yaptığı görüşme sonrasında TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile bir araya geldiği öğrenildi.

 

Son dakika MHP Cumhurbaşkanı CHP Erken seçim Kurmaylar Ankara Zirve TBMM