Ankara'da Mide Bulandıran Olay! Kocasını Sandalyeye Bağladıkları Kadına Defalarca Tecavüz Ettiler!

TAKİP ET

Ankara'da insanlığın bittiğini gösteren mide bulandıran bir olay yaşandı. Gelen bilgilere göre 5 Afgan vatandaş İranlı oldukları öğrenilen karı kocayı yardım vaadi ile kandırarak bir gecekonduya götürdü. Gecekonduya götürülen karı koca hayatlarının en büyük dehşetini yaşadı. Kocayı sandalyeye bağlayan saldırganlar kadına defalarca tecavüz etti.

Ankara’da insanlığın bittiğini gösteren mide bulandıran bir olay yaşandı. Gelen bilgilere göre 5 Afgan vatandaş İranlı oldukları öğrenilen karı kocayı yardım vaadi ile kandırarak bir gecekonduya götürdü. Gecekonduya götürülen karı koca hayatlarının en büyük dehşetini yaşadı. Kocayı sandalyeye bağlayan saldırganlar kadına defalarca tecavüz etti.

Başkent Ankara’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ülkeye kaçak yollarla girdikleri öğrenilen İranlı karı koca 5 Afganistanlı tarafından yardım vaadi ile kandırıldı. Afganistanlı dolandırıcılar karı kocayı önce gasp etti daha sonrada kocayı sandalyeye bağlayarak gözünün önünde karısına defalarca tecavüz ettiler. Bu olayı gerçekleştiren 5 Afganistanlıdan 2’sinin tutuklandığı öğrenildi. 

GECEKONDUYA GÖTÜREREK TECAVÜZ ETTİLER

Kütahya’dan Ankara’ya geldikten sonra AŞTİ’de eşini karşıladığı öğrenilen A.K ismindeki şahıs eşiyle birlikte tekrar Kütahya’ya dönmek istedi. Fakat T.C Kimlik numaraları bulunmadığı için hiçbir firma şahıslara otobüs bileti vermedi. Ankara’da kalmak zorunda olan ve kendilerine kalacak bir yerler arayan İranlı karı koca Afganistan uyruklu olan iki kişiyle karşılaştı. Afganistan uyruklu zanlılar A.K ve yanındaki eşine kendilerine uygun bir otel ayarlayarak yardım edebileceklerini söyleyerek karı kocayı alıp Keçiören Aktepe’de bulunan bir gecekonduya götürdü. 

KOCASINI SANDALYEYE BAĞLAYIP DEFALARCA TECAVÜZ ETTİLER

Karı koca gecekonduyu gördükten sonra burada kalmak istemediklerini söyledi. Fakat Afganistan uyruklu zanlılar onları zorla içeri sokarak karı kocayı darp ettiler. Kocaya biber gazı sıkan ve etkisiz hale getiren zanlılar bıçak zoru ile sandalyeye bağladılar. Zanlılar kadını alarak bir başka odaya götürdüler ve bıçak dayayıp ellerini bağladılar. Odaya götürülerek elleri bağlanan E.H 5 kişinin defalarca tecavüzüne uğradı. Zanlılar karı kocaya ait olan 800 dolar, bin 400 lira ve 3 cep telefonunu gasp ederek E.H’nin ellerini çözerek olay yerinden kaçtılar. 

 

ankara iranlı çift 5 kişi kocasının gözü önünde tecavüz etti 5 kişi tecavüz etti afganistanlı 5 kişi karı koca tecavüz