Ankara'da Korkunç Tuzak!

TAKİP ET

Ankara'da bir eğlence merkezinde korkunç bir tuzak yaşandı. Mekana davet edip içirdikleri tanıdıklarını feci şekilde soydular.

Ankara'da bir eğlence merkezinde korkunç bir tuzak yaşandı. Mekana davet edip içirdikleri tanıdıklarını feci şekilde soydular.

Son zamanlarda artan dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ankara'da yaşanan ve pek çok kişinin mağdur olduğu tespit edilen dolandırıcılık olayları hakkında polis tarafından geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Bölgede bulunan bir eğlence mekanında yaşanan dolandırıcılık olayı sonrasında pek çok kişinin kandırıldığı tespit edildi. 

Mağdurların eğlence mekanında eğlendikten sonra mekan sahibi ve çalışanları tarafından çok güzel bir şekilde karşılandığı ve ardından sarhoş olmaları sağlandıktan sonra hesaplarındaki tüm paraların boşaltıldığı öğrenildi. Bu konuda mağdur olan pek çok kişinin olduğu öğrenildi. 

ARKADAŞLARI TARAFINDAN TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜLER 

kandırılan ve dolandırılan kişilerin ise eğlence mekanında çalışan kişiler tarafından sarhoş olduktan sonra mekanın üst kısmına çıkarıldıkları ve darbe ile şiddete maruz kaldıkları öğrenildi. Senet imzalayana kadar tutulduktan sonra aynı zamanda şiddet gösterdikleri tespit edildi. Alkol aldıktan sonra gelen kişileri kandırdıktan sonra kendilerinin hesaplarına para havalesi yaptıkları öğrenildi. Konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Mekan sahiplerinin aynı zamanda kendi arkadaşlarını da eğlence mekanına çağırdıkları ve ilgilendikten sonra içmelerini sağladıktan sonra dolandırdıkları belirlendi. Şüphelilerin adreslerine konu hakkında polis tarafından baskın yapıldı. Bazı isimler tutuklanırken bazı isimlerin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirtildi. 

ankara dolandırıcılık korkunç tuzak