Ankara'da Korkunç Olay! Psikolojik Rahatsızlıkları Olan Kadın Annesini Bıçakladı, Bebeğini Balkondan Attı

TAKİP ET

Ankara'da psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Özlem T. isimli kadın, annesini bıçaklayıp, 6 aylık bebeğini balkondan attı. Talihsiz bebek beton zemine çakılıp ağır yaralanırken, kendisi gibi yaralı olan anneannesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Ankara’da psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Özlem T. isimli kadın, annesini bıçaklayıp, 6 aylık bebeğini balkondan attı. Talihsiz bebek beton zemine çakılıp ağır yaralanırken, kendisi gibi yaralı olan anneannesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı. 

Ankara’nın Altındağ ilçesi Gülpınar Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen 1 çocuk annesi Özlem T., 186’ncı Sokak’taki 4 katlı apartmanın 2’nci katında önce annesini bıçakladı, ardından da 6 aylık kız bebeğini balkondan attı. Olay yerine mahalle sakinlerinin ihbarı ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

İTFAİYE YARALI KADINI ALMAYA ÇALIŞIRKEN BEBEĞİ ATTI
Alınan bilgiye göre Özlem T. annesinin yaralayıp balkona kilitledikten sonra kendisi bebeği ile diğer balkona geçti. Bu sırada olayı fark eden mahalle sakinleri itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yaralı kadını almak içim İtfaiye ekipleri balkona çıktığında, Özlem T., bebeğini diğer balkondan attı. Bebek, beton zemine çakılarak ağır yaralanırken, elinde bıçak olan Özlem T. kapıyı kırarak içeri giren polisler tarafından gözaltına alındı. 

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından bebek ve anneanne hastanede tedavi altına alındı. Bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

ankara altındağ son dakika son dakika haberi