Ankara'da Korku Dolu Saatler: Doğalgaz Kazanı Patladı, Ortalık Savaş Alanına Döndü

TAKİP ET

Ankara Çukurambar'da yer alan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı binasının alt katında doğalgaz sıkışması nedeniyle bir patlama meydana geldi. Yaşanan patlamada ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Ankara Çukurambar’da yer alan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı binasının alt katında doğalgaz sıkışması nedeniyle bir patlama meydana geldi. Yaşanan patlamada ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Alınan bilgilere göre, Ankara Çukurambar’da bir vergi dairesinin alt katında doğalgazdan meydana gelen patlama ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. Art arda yaşanan iki şiddetli patlama sonucunda vatandaşlar büyük panik yaşarken patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı kısa sürede anlaşıldı.

GAZ SIKIŞMASI PATLAMAYA NEDEN OLDU

Olay, saat 20.05 sularında meydana gelirken art arda duyulan iki şiddetli patlama sesi herkesi korkuttu. Çukurambar’da yer alan vergi dairesinin alt katında yaşanan şiddetli patlamanın doğalgazda oluşan sıkışma nedeniyle meydana geldiği belirlendi. 

TÜM ANKARA DUYDU

Şiddetli patlama sesleri tüm Ankara’dan duyulurken 17 katlı olan Vergi dairesi binasının gaz sıkışması anında yaşanan patlamada boş olması büyük bir facianın önüne geçti. Alınan bilgilere göre, olayda ölen veya yaralanan kimse olmadı.

BİNADA BÜYÜK HASAR MEYDANA GELDİ

Öte yandan ihbar üzerine patlamanın yaşandığı binaya çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken boş olan binada büyük hasar meydana geldiği öğrenildi. Binada yaşanan patlama çevrede yer alan binalara sıçradı ve binaların camları kırılarak hasar meydana geldi. Şiddetli patlama ortalığı savaş alanına çevirirken Ankara Valisinden yapılan açıklamada, patlama nedeniyle iki vatandaşın kulak zarında hasar meydana geldiği bu olay dışında başka bir hasar olmadığı aktarıldı.

 

Ankara haberleri Patlama Vergi dairesi Doğalgaz Gaz sıkışması Ölü ve yaralı var mı