Ankara'da Kanlı Gece! Kahvehanedeki Vatandaşlara Silahlı Saldırı: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Başkent Ankara'da bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendiği ve saldırı sonucunda 1 kişinin öldüğü 4 kişininse yaralandığı bilgisine ulaşıldı. İşte detaylar…

Başkent Ankara’da bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendiği ve saldırı sonucunda 1 kişinin öldüğü 4 kişininse yaralandığı bilgisine ulaşıldı. İşte detaylar…

Olay, Başkent Ankara’da Mamak ilçesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, henüz plakası belirlenemeyen bir araç içindeki kimliği belirsiz kişiler tarafından kahvehane içinde oturan vatandaşların üzerine ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda 1 kişi ölürken 4 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

YÜZLERİ MASKELİ KİŞİLER TARAFINDAN ATEŞ AÇILDI

Mamak ilçesinde Demirlibahçe mahallesinde yer alan bir kahvehaneye henüz plakası belirlenemeyen araç içindeki yüzleri maskeli şahıslar tarafından kahvehane içindeki vatandaşların üzerine ateş açıldığı öğrenildi. Açılan ateşe kahvehane içindeki vatandaşlardan bazılarının da karşılık vermesi üzerine karşılıklı çatışma başladı. Çatışma sırasında kurşun isabet eden Ayşe K., Murat K., İshak T. ve isminin Fırat olduğu öğrenilen bir şahsın yaralandığı öğrenildi. 

ÇOCUĞUNU HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN KURŞUNLARIN ARASINDA KALDI

Kurşunların art arda yağdığı olay sonrasında yüzü maskeli şahısların olay yerinden kaçtığı öğrenilirken yaralılar için olay yerine ambulans istendi. Yaklaşık 15 el silah sesi duyulduğu iddia edilen olayda, hastaneye kaldırılan 4 yaralıdan birinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bilgisi alındı. Yaralılar arasında yer alan İshak T.’nin Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenilirken talihsiz adamın hasta çocuğunu hastaneye götürmek üzereyken kurşunların ortasında kaldığı ve yaralandığı bilgisi verildi. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

Ankara Ankara haberleri Başkent Kahvehaneye silahlı saldırı Silahlı saldırı Kaç kişi öldü Son dakika