Ankara'da Kan Donduran Olay! 15 Yaşındaki Öz Kızına 1 Yıl Boyunca Tecavüz Etti

TAKİP ET

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde kızına 1 yıldır tecavüz ettiği iddia edilen Y.Ç, tutuklanıp cezaevine gönderilirken, daha önceden Y.Ç'yi yakalayan vatandaşların ise onu darp ettiği ve kızına tecavüz ettiğini söylediği videosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde kızına 1 yıldır tecavüz ettiği iddia edilen Y.Ç, tutuklanıp cezaevine gönderilirken, daha önceden Y.Ç’yi yakalayan vatandaşların ise onu darp ettiği ve kızına tecavüz ettiğini söylediği videosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde öz kızına 1 yıldır tecavüz eden Y.Ç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara’nın Keçiören İlçesi’ne bağlı olan Aşağı Eğlence Mahallesi’nde ikamet etmekte olan 35 yaşındaki Y.Ç, 15 yaşında olan kızı S.Ç’ye iddialara göre tam 1 yıldır tecavüz ediyordu. Y.Ç’nin ise kızına tecavüz ettiğini öğrenen anne A.Ç ise hemen soluğu karakolda aldı ve kocası hakkında şikayetçi oldu.

VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Y.Ç’nin öz kızına tecavüz ettiğini bizzat anne A.Ç’nin şikayetiyle öğrenen polis ekipleri ise hemen hareke geçti ve Y.Ç’yi kısa süre içerisinde gözaltına alıp emniyete getirdi. Emniyette ise işlemleri tamamlanan Y.Ç, 1. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi ve burada da tutuklanıp ceza evine gönderildi.

Öte yandan Y.Ç’nin kızına tecavüz ettiğini öğrenen bazı vatandaşlar ise onu alıp ormanlık alana götürdü ve darp etti. O anları telefon kamerasına kaydeden şahıslar ise Y.Ç’ye kızına tecavüz edip etmediğini sorduğunda “Ediyorum” cevabını alınca daha da sinirlendiği ve elindeki cisim ile Y.Ç’ye vurduğu görülüyor.