Ankara'da Kaçak Boğa Paniği! Alışveriş Merkezinin Altını Üstüne Getirdi

TAKİP ET

Ankara'da kurbanlık boğa sahibinin elinden kaçarak bir alışveriş merkezinin içine daldı. Alışveriş Merkezi içinde yer alan vatandaşlar büyük bir şok yaşarken herkes panikle etrafa koşuşturmaya başladı.

Ankara’da kurbanlık boğa sahibinin elinden kaçarak bir alışveriş merkezinin içine daldı. Alışveriş Merkezi içinde yer alan vatandaşlar büyük bir şok yaşarken herkes panikle etrafa koşuşturmaya başladı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ İÇİNDE BOĞA ŞOKU

Kurban Bayramlarının değişmeyen geleneklerinden olan kaçak kurbanlıklar bu senede olaylı bir şekilde karşımıza çıktı. Ankara’da sahibinin elinden kaçarak ünlü Alışveriş Merkezi Ankamall’ın içine giren kurbanlık bir boğa büyük panik yaşattı. Alışveriş merkezinde bulunan vatandaşlar adeta şoka girdi. Alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri ise gözü dönmüş boğanın karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. Boğa karşısında vatandaşlar ve güvenlik görevlileri çareyi kaçmakta buldu.

HEM KAÇTILAR HEM DE VİDEO ÇEKTİLER

Alışveriş merkezi içinde yer alan vatandaşlar karşılarında bir boğa görünce büyük bir panik yaşadı. Şoka giren vatandaşlar bir yandan boğadan kaçmaya çalışırken bir yandan da görüntü çekmeyi ihmal etmedi. Sahibinin elinden kaçarak alışveriş merkezini birbirine katan kurbanlık boğanın uğraş veren kovalamacanın ardından yakalandığı bilgisi alındı.

 

ankara ankamall alışveriş merkezi kurbanlık boğa panik kaçan boğa