Ankara'da İğrenç Olay! Karı - Koca Otostop Yapan 4 Lise Öğrencisini Evlerine Götürüp…

TAKİP ET

Ankara'nın Mamak ilçesinde otostop yapan 4 lise öğrencisine araçlarını aldıkları ve derslerine yardımcı olma bahanesiyle evlerine götürerek cinsel istismarda bulundukları tespit edilen karı koca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir öğrencinin yaşananları ailesine anlatmasıyla olayın ortaya çıktığı öğrenildi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde vinç operatörü T.K. ile karısı H.K,  4 lise öğrencisinin otostop çektiğini görünce araçlarını aldı. Erkek oldukları ve yaşlarının 14 ile 15 arasında olduğu öğrenilen lise öğrencilerini derslerine yardımcı olma bahanesiyle eve götüren karı koca öğrencilere evde yemek ikram etti. Çift yemeğin ardından öğrencilere cinsel istismarda bulunurken puanları cep telefonu ile kaydetti.

YAŞANANLARI AİLESİNE ANLATTI

Öğrencilerden birinin yaşananları ailesine anlatmasıyla olay ortaya çıkarken ailelerin şikayeti üzerine harekete geçen Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri karı kocayı gözaltına aldı. Polis ekiplerinin cep telefonunda yaptığı incelemede öğrencilerin H.K. ile görüntüleri bulundu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Emniyete işlemleri tamamlandıktan sonra Ankara adliyesine getirilen şüpheliler soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine gönderildi. Çıkarıldıkları mahkeme de olayı kabul eden karı koca nitelikli cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

son dakika haber ankara otostop cinsel istismar