Ankara'da Halk Otobüsünde İğrenç Olay! Genç Kız Çığlık Atınca Şoför Kapıları Kilitledi

TAKİP ET

Ankara'da halk otobüsünde elle tacize uğradığını iddia eden 19 yaşındaki K.K. isimli genç kızın çığlıkları üzerine şoför aracın kapılarını kilitleyerek polis çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli gözaltına aldı.

Ankara'nın Altındağ İlçesi Kazım Karabekir Caddesi'nde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda Keçiören ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki K.K., sabah Kızılay'a gitmek için 06 BE 7426 plakalı EGO otobüsüne bindi.
Genç kız koltuklarda yer olmadığı için hayatta yolculuk yaparken arkasındaki bir kişinin elle kendisine tacizde bulunduğunu iddia ederek Çığlık atıp yardım istedi.

ŞOFÖR KAPILARI KİLİTLEDİ

Genç kızın çığlıkları üzerine otobüs şoförü aracı kenara çekerek kapıları kilitleyip Polise haber verdi. Genç kız otobüste gözyaşları içerisinde polisin gelmesini Beklerken diğer yolcular onu sakinleştirmeye çalıştı. Genç kıza tacizde bulunduğu iddia edilen ve ismi açıklanmayan şüpheli ise yolculardan tepki gördü. Polis ekipleri bir süre sonra olay yerine ulaşarak kızın teşhis edip şikayetçi olduğu şüpheliye otobüsten indirip gözaltına aldı.

'TACİZ 15-20 DAKİKA DEVAM ETTİ'

Genç kız polise olayı anlatırken şüphelinin arkasından yaklaşıp elle tacizde bulunduğunu ve emin olmak için bir süre beklediğini yaklaşık 15-20 dakika tacizin devam etmesi üzerine çığlık atarak yardım istediğini söyledi. Polis ekipleri genç kızı ve olayın şüphelisi ne ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Aynı zamanda otobüste bulunan güvenlik kameralarına da incelenmek üzere el konuldu.

son dakika ankara altındağ taciz halk otobüsü