Ankara'da Gökçek Devri Bugün Kapanıyor! İstifa Öncesi Son Tweetini Attı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden bugün istifa edecek olan Melih Gökçek 23 yıllık görevini sonlandıracak. Gökçek, bugün saat 14.00'da yapacağı basın toplantısı öncesinde son tweetini attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talebiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden bugün istifa edecek olan Melih Gökçek 23 yıllık görevini sonlandıracak. Gökçek, bugün saat 14.00’da yapacağı basın toplantısı öncesinde son tweetini attı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını 23 yıldır sürdürmekte olan Melih Gökçek bu göreve bugün saat 14.00’da yapacak olduğu basın toplantısıyla son verecek. Gökçek, bugün saat14.00’da olağanüstü toplanacak olan Belediye Meclisinde istifasını resmi olarak duyuracak ve veda ederek görevini bırakacak.

23 YILLIK DEVİR KAPANIYOR

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda 23 yıldır görev yapıyor. 23 yıldır süren görevin ardından Melih Gökçek, bugün düzenlenecek olan basın toplantısında görevini sonlandıracak. Gökçek’in gerçekleştireceği basın toplantısında 23 yıl boyunca Ankara’da gerçekleştirdiği şeyleri anlatacağı biliniyor. Aynı zamanda Gökçek’in basın toplantısında istifa nedenini de açıklaması bekleniyor. 

İSTİFA ÖNCESİ SON TWEET

Oldukça aktif olarak kullandığı bilinen twittwer hesabından bugün istifası öncesinde son kez tweet satan Melih Gökçek, bugün saat 14.00’da Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplanacağını ve veda ederek Belediye Başkanlığından ayrılacağını bir kez daha duyurdu. Şimdi gözler Melih Gökçek’in saat 14.00’da yapacağı basın toplantısına çevrildi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İstifa Basın toplantısı Son tweet 23 yıl Belediye Meclisi