Ankara'da Flaş İddia! Cumhurbaşkanı İle Görüşemeyen Gökçek Odasını Boşaltıyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul'dan Ankara'ya gelmiş fakat Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Erdoğan'la istediği özel görüşmeyi gerçekleştiremedi. Öne sürülen iddialarda Erdoğan'la görüşme gerçekleştiremeyen Gökçek'in odasındaki eşyalarını toplamaya başladığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul’dan Ankara’ya gelmiş fakat Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Erdoğan’la istediği özel görüşmeyi gerçekleştiremedi. Öne sürülen iddialarda Erdoğan’la görüşme gerçekleştiremeyen Gökçek’in odasındaki eşyalarını toplamaya başladığı belirtildi.

Bugün İstanbul’dan Ankara’ya geldiği bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Melih Gökçek’in baş başa görüşme isteğini kabul etmediği iddia edildi. Gökçek’in Ankara Esenboğa Havalimanında Erdoğan’ı karşılayanlar arasında bulunduğu ve burada kendisiyle özel bir görüşme yapmak istediği fakat Cumhurbaşkanı’nın bunu reddettiği belirtildi.

ODASINDAKİ ÖZEL EŞYALARI TOPLADI MI?

Esenboğa Havalimanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ayaküstü bir görüşme yaptığı ancak istediği özel görüşmeyi gerçekleştiremediği öğrenilen Gökçek’in daha sonra makam odasına döndüğü ve Dikmen Başkanlık konutu ile Belediye Makam Odasında bulunan özel eşyalarını toplamaya başladığı öne sürüldü.

ERDOĞAN’LA SON KEZ GÖRÜŞECEKTİ

Melih Gökçek’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la son bir kez görüşme gerçekleştireceği ve bu görüşmeyi Gökçek’in önemle beklediği belirtilmişti. Uzun süredir istifa edeceği iddia edilen Melih Gökçek’in istediği özel görüşmeyi gerçekleştirememesi üzerine istifa iddialarının gerçek olması beklendiği belirtildi.

 

Ankara Cumhurbaşkanı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa makam odası boşaltıyor Esenboğa Havalimanı