Ankara'da FETÖ Operasyonunda Eski Müsteşar Birol Erdem Gözaltına Alındı!

TAKİP ET

Ankara'dan sıcak bir gelişme haberi alındı. Devam eden FETÖ operasyonları sırasında eski müsteşar Birol Erdem'in gözaltına alındığı belirlendi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile başlatılan FETÖ operasyonu kapsamında eski Adalet Bakanlığı müsteşarı olan ve hala Başbakanlık yüksek müşaviri olan Birol Erdem'in soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

Ankara’dan sıcak bir gelişme haberi alındı. Devam eden FETÖ operasyonları sırasında eski müsteşar Birol Erdem’in gözaltına alındığı belirlendi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile başlatılan FETÖ operasyonu kapsamında eski Adalet Bakanlığı müsteşarı olan ve hala Başbakanlık yüksek müşaviri olan Birol Erdem’in soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

Ankara’da Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı FETÖ operasyonu kapsamında bu sabah saatlerinde eski Adalet Bakanlığı müşaviri ve halen Başbakanlık yüksek müşavirliği görevinde olan Birol Erdem ve eşi Gülümser Erdem Fetullahçı Terör Örgütüne üye olma suçundan gözaltına alındı. 

 

ankara FETÖ gözaltı eski müsteşar birol erdem gülümser erdem