Ankara'da Faciadan Dönüldü! Gaz Dolumu Yapılan Fabrikada Patlama Oldu: 1 Yaralı

TAKİP ET

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde gaz dolumu yapılmakta olan bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi. Yaşanılan patlama sonrasında fabrikada yangın çıkarken, ellerinde ve yüzünde yanıklar oluşan 1 işçi ise hemen hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar…

Ankara’nın Kazan İlçesi’nde gaz dolumu yapılmakta olan bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi. Yaşanılan patlama sonrasında fabrikada yangın çıkarken, ellerinde ve yüzünde yanıklar oluşan 1 işçi ise hemen hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar…

Ankara’da adeta büyük bir faciadan dönüldü! Ankara’nın Kazan İlçesi’nde bulunan Saray Mahallesi’nde ki Gimat Caddesi üzerindeki bir gaz dolum fabrikasında büyük bir patlama meydana geldi. Sabah saatlerinde işçiler fabrikada çalışırken, tüpün havasını almaya çalıştıkları esnada, tüp bir anda parladı. Tüpte oluşan parlama ise bir anda gazometreye sıçrayınca fabrikada büyük bir patlama meydana geldi ve patlama sesi çoğu yerden duyuldu. Patlamayı o anda gören vatandaşlar ise hemen sağlık ekiplerine ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

1 İŞÇİ YARALANDI

Alınan ihbar sonrasında ise hemen olay yerine çok sayıda, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri intikal etti. Polisler çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri ise işçilerle ilgilendi. Ellerinde ve yüzünde yanıklar oluşan 1 işçi ise hemen ambulans ile hastaneye götürüldü. Ayrıca da itfaiye ekipleri de fabrikada çıkan yangına müdahale etti ve yangın güçlükle söndürüldü.

Meydana gelen patlama sonrasında ise fabrikanın trapez saçlarının yerinden koptuğu görülürken, duvarlarda da çatlaklar oluştuğu görüldü. Polis ekipleri ise fabrika sahiplerinin ve işçilerinin ifadelerini alırken, olaya ilişkin de soruşturma başlatıldı.