Ankara'da Dev Operasyon! Rus ve Ukrayna Uyruklu 66 Kadın Kurtarıldı

TAKİP ET

Ankara emniyeti göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bir gece kulübüne düzenlenen operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı yabancı uyruklu 66 kadın kurtarıldı.

Ankara emniyeti göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele Şube Müdürlüğü personeli insan ticareti ile mücadele kapsamında yaptıkları çalışma sonucunda Ankara'da faaliyet gösteren bir gece kulübünde çoğunluğunun Ukraynalı ve Rus kadınlardan oluştuğu yabancı uyruklu kadınların konsomatris olarak çalıştırıldığını belirledi.

KANDIRILIP ÜLKELERİNDEN GETİRİLDİLER

Kendi ülkelerinden dansçı halkla ilişkiler uzmanı büro ve Ofis çalışanı olma vaadiyle kandırılan getirilen kadınların gece kulüplerinde konsomatris olarak çalıştırıldığı belirlenirken bu Neticede gece Kulübü'nün bulunduğu adrese operasyon yapıldı. Polis ekipleri çoğunluğunun Rus ve Ukraynalı kadınların oluşturduğu 66 yabancı uyruklu kadını kurtardı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kadınların Türkiye'ye getirilmesi ve çalıştırılması ile ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alınırken yabancı uyruklu kadınlar geçirilen sağlık kontrollerinin ardından emniyete sevk edildi ve ifadeleri alındı. Göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kaçak göç ve insan ticaretine ilişkin çalışmalarına bundan sonrasında da devam edecek.

son dakika ankara operasyon insan kaçakçılığı