Ankara'da Dehşete Düşüren Olay! Kedi ve Köpekleri Önce Zehirlediler Daha Sonrada Acımasızca Yaktılar

TAKİP ET

Ankara'dan gelen habere göre Elmadağ kayak merkezi yakınlarında yer alan Yakup Abdal Köyünde kedi ve köpeklerin zehirlendiği daha sonrada işkence edilerek yakıldığı iddia edildi. İddia arazide besleme yapan güvenlik görevlisinden geldi. Güvenlik görevlisi, iki gün içinde 10 köpek ve 1 kedinin cansız bedenine ulaştığını, zehirlenmenin yanı sıra köpeklerin yakılarak katliam yapıldığını belirtti.

Ankara’dan gelen habere göre Elmadağ kayak merkezi yakınlarında yer alan Yakup Abdal Köyünde kedi ve köpeklerin zehirlendiği daha sonrada işkence edilerek yakıldığı iddia edildi. İddia arazide besleme yapan güvenlik görevlisinden geldi. Güvenlik görevlisi, iki gün içinde 10 köpek ve 1 kedinin cansız bedenine ulaştığını, zehirlenmenin yanı sıra köpeklerin yakılarak katliam yapıldığını belirtti.

Olay, Ankara Elmadağ kayak merkezi yakınlarında bulunan Yakupabdal köyünde yaşandı. Köydeki kedi ve köpek ölümleri oldukça dikkat çekti. Gelen iddialara göre köpekler önce zehirleniyor daha sonrada işkence dilerek yakılıyor. Şu ana kadar yapılan açıklamalarda 10 köpeğin ve 1 kedinin bu şekilde öldürüldüğü belirtildi.
Korkunç iddia bölgede besleme görevlisi olan Faruk Açık’tan geldi. Faruk Açık, arazide iki günde tam 10 köpeğin ve 1 kedinin cansız bedenine ulaştığını belirtti. İki gün içerisinde 10 köpeğin ve 1 kedinin cansız bedenine ulaşan güvenlik görevlisi köpeklerin zehirlendiğini ve bununla da kalmayarak işkence edilip yakılarak katledildiğini belirtti. Aynı zamanda çevredeki köpeklerin hepsinin kayıp olduğu ve köpeklerin ve kedilerin ölü sayılarında artış olmasından korkulduğu belirtildi.

 

ankara vahşet kedi köpek katliam önce zehirlediler daha sonra yaktılar kedilere işkence köpeklere işkence