Ankara'da Dehşet! Siz Müslüman Mısınız Diye Sordu, Sonra Ben Şeytanım Deyip Öldürdü

TAKİP ET

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Durakta otobüs bekleyen vatandaşlara "Siz Müslüman mısınız?" diye soran bir kişi, "Müslümanız" yanıtını aldıktan sonra "Ben de şeytanım" diyerek 4 kişiye ekmek bıçağıyla saldırdı. Dehşete düşüren olayda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Durakta otobüs bekleyen vatandaşlara "Siz Müslüman mısınız?" diye soran bir kişi, "Müslümanız"  yanıtını aldıktan sonra "Ben de şeytanım" diyerek 4 kişiye ekmek bıçağıyla saldırdı. Dehşete düşüren olayda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 7 Eylül Cuma sabahı yaşanan olayda alınan bilgilere göre sabah saatlerinde işe gitmek için otobüs durağında bekleyen vatandaşlar, Hakkı Ç. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı.  saldırının ardından durakta bekleyenler sağa sola kaçırırken Mert K., Hayrullah A. ve ismi belirlenemeyen 2 kişi bıçak darbeleriyle yaralandı. Aldığı bıçak darbeleri nedeniyle yere yığılan Mert K. ve Hayrullah A.’ya yeniden saldırmaya başlayan zanlı elindeki bıçağı defalarca sapladı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Saldırıda ağır yaralanan Hayrullah A. ile ismi belirlenmeyen 2 kişiyi hastaneye kaldırırken, Mert K.’nın olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılardan Hayrullah A.’nın ise yolda yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Bu sırada saldır bir anda polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olayın yaşandığı bölgede çevre güvenliği olan polis ekipleri durumu Olay yeri inceleme birimini bildirdi. Olay yerine gelen ekipler büyük bir titizlikle tüm delilleri topladı. Savcının da olay yerinde yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden Mert K.’nın cansız bedeni adli tıp Kurumu'na götürüldü.

TUTUKLANDI
Saldırgan hakkı Ç. ise emniyete verdiği ilk ifadenin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırganın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

“MÜSLÜMANIM” DEYİNCE SALDIRDI
Olayın görgü tanıklarından biri olan esnaf Alim Köse,  “Oraya gittiğimde ölü ve yaralılar vardı. Orada kanları görünce bir an korktum. Olayı arkadaştan öğrendim. Otobüs durağında bekleyenlere bıçakla rastgele saldırmış. Saldırgan ‘Sen Müslüman mısın?’ diye sormuş. Onlar da ‘Müslümanım’ deyince saldırmış. Orada bir kovalamaca yaşanmış. Yakaladığı kişilere bıçağı vurmuş. Biri kulübenin orada ölmüş. Saldırgan o kişiyi boynundan bıçaklayarak öldürmüş. Onu öldürdükten sonra diğerinin peşinden koşmaya başlamış. Lambaların orada diğer çocuğu tutup bıçaklayarak öldürüyor. Ondan sonra polis geldi ve şahsı etkisiz hale getirdi. Olay yerinde kelepçeleyip gözaltına aldılar” dedi.  

 

ankara dehşet son dakika etimesgut son dakika haberi