Ankara'da Art Arda Sakatlık! Fenerbahçeli Futbolcular Oyunu Yarım Bıraktı

TAKİP ET

Fenerbahçe Süper Lig'in 11. Haftasında ilk maçına Osmanlıspor karşısında çıktı. Maçın ikinci yarısı hala devam ederken maç esnasında takımın önemli isimlerinden Valbuena ve Isla sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Fenerbahçe Süper Lig’in 11. Haftasında ilk maçına Osmanlıspor karşısında çıktı. Maçın ikinci yarısı hala devam ederken maç esnasında takımın önemli isimlerinden Valbuena ve Isla sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Fenerbahçe’nin etkili ve hızlı oyuncusu 33 yaşındaki Valbuena maçın ilk 9. Dakikasında arka adalesinden yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerini genç oyuncu Alper Potuk’a bıraktı. Zorunlu olarak oyundan çıkan Valbuena’nın sakatlandığı öğrenildi.

ISLA’DA SAKATLANDI

Takımın aktif ismi Valbuena’nın ardından bir diğer etkili isim olan Isla’da yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Isla, maçın 35. Dakikasında sakatlığı nedeniyle yerini Şener Özbayraklı’ya devretti. Fenerbahçe Ankara’da Osmanlıspor karşısında verdiği mücadele esnasında 35 dakikada 2 önemli oyuncusunu kaybetti.

 

Osmanlıspor Fenerbahçe Maç Spor haberleri 4 Kasım 2017 Ankara Sakatlık Valbuena Isla