Ankara'da 13 Aralık Yarın Okulla Tatil Mi? Ankara Kar Tatili Var Mı?

TAKİP ET

Ankara'da 13 Aralık 2018 okullar tatil mi? Ankara'da yarın okullar tatil mi? Ankara'da kar yağışının başlamasının ardından öğrenciler ve veliler Bu sorunun yanıtını aramaya başladı. Bugün akşam saatlerinde aniden bastıran kar yağışı nedeniyle Ankara beyaza bürünürken herkes internet üzerinde Ankara'da kar tatili var mı sorusunun yanıtını arıyor?

Ankara'da bu akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından Veliler ve öğrenciler internet üzerinde Ankara'da 13 Aralık okullar tatil mi sorusunun yanıtını aramaya başladı. Ankara'da yarın okullar tatil mi? Ankara'da yarın kar tatili var mı gibi aramalar yapan veriler Henüz bir sonuca ulaşamadı. Peki, Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Dün yapılan uyarının ardından Ankara'da bu akşam saatlerinde yoğun kar yağışı başladı. Kar yağışının başlamasıyla birlikte Ankara da yaşayan Veliler ve öğrenciler Okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Hatta Twitter üzerinden Ankaralı öğrenciler Vali vasip Şahin'e mesajları göndermeye başladı bile. Peki, Ankara'da yarın okullar tatil mi? 13 Aralık Ankara'da okullar tatil olacak mı? 

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'da kar tatili var mı sorusuna henüz Valilik tarafından bir yanıt gelmedi. Vali tarafından açıklama yapılmasının hemen ardından sizlerle haberimizin devamında kar tatili haberleri paylaşacağız.