Ankara Valiliği açıkladı! Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin 3 gözaltı

TAKİP ET

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş silahlı saldırı neticesinde yaşamını yitirmişti. Konu hakkında Ankara Valiliği açıklamada bulundu. Valilik, 3 kişinin yakalandığı bilgisini paylaştı. Gözaltına alınanlardan bir kişinin cinayet faillerinden olduğunun belirtilirken diğer 2'sinin de olaya karıştığı belirtildi.

Ankara Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere, 3 kişi gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirilmektedir." denildi.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralanmıştı. Öğrenilen bilgilere göre, akademisyen Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde bulunan bir apartmandan çıktıkları esnada, motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Sinan Ateş başına isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralanırken, Selman Bozkurt ise omzundan yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ateş, ardından özel hastaneye sevk edildi. Müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Ateş'in cenazesi, otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

 

Ülkü Ocakları Sinan Ateş silahlı saldırı