Ankara Kulisleri Bu iddiayla Çalkalanıyor! Davutoğlu ve O İsim Parti Mi Kuruyor?

TAKİP ET

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Takan'ın Ankara kulislerini hareketlendiren 'Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Bakanlar Mehmet Şimşek ve Ali Babacan yeni parti kurmak için kolları sıvadı' iddialarına eski Bakan Mehmet Şimşek yanıt vererek bu iddiayı yanıtladı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı Ahmet Takan’ın Ankara kulislerini hareketlendiren ‘Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Bakanlar Mehmet Şimşek ve Ali Babacan yeni parti kurmak için kolları sıvadı’ iddialarına eski Bakan Mehmet Şimşek yanıt vererek bu iddiayı yanıtladı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı olan Ahmet Takan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberinde Ali Babacan ile Mehmet Şimşek’in parti kurmak için kolları sıvadığına dair bir iddia ortaya attı. Bu iddiaya parti kuracakları konuşulan isimler arasında olan Mehmet Şimşek yanıt verdi ve bunun yalandan ibaret olduğunu söyledi.

‘YEREL SEÇİMLERDEN SONRA PARTİ KURACAKLAR’

Yeniçağ Gazetesi’nin temsilcisi olan Ahmet Takan, bomba gibi bir iddiayla Ankara kulislerini hareketlendirdi. Takan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberinde eski Bakanlar Mehmet Şimşek ile Ali Babacan’ın yeni bir parti kurmaya hazırlandığını söyledi. Davutoğlu, Şimşek ve Babacan’ın yeni parti için hazırlıklar yaptığını ve görüşmeler yaptığını öne süren Takan, partinin resmi kuruluş tarihi olarak yerel seçimlerin sonrasının beklendiğini ve partinin kurulduktan sonra ‘ana muhalefet’ olacağını iddia etti.

‘MEHMET ŞİMŞEK’TEN İDDİALARA YANIT’

Takan’ın bu iddialarına ise parti kuracak kişiler arasında adı geçen eski Bakan Mehmet Şimşek’ten yanıt geldi. Şimşek, ‘Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor.’ dedi.

 

Ahmet Davutoğlu Ali Babacan Mehmet Şimşek Ahmet Takan Abdullah Gül yeni parti yerel seçimiana muhalefet Ankara