Ankara Keçiören'de Cinnet Getiren Anne İki Çocuğunu Öldürdü, İfadesi Kan Dondurdu

TAKİP ET

Ankara Keçiören'de Cennet getirerek iki çocuğunu öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı. Herkesin kanının donduğu olayda cani anne, "Bir anda cinnet getirdim ve bir çocuğumu tülbentle boğarak, diğerini de bıçaklayarak öldürdüm" dedi.

Ankara Keçiören'de Cennet getirerek iki çocuğunu öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı. Herkesin kanının donduğu olayda cani anne, "Bir anda cinnet getirdim ve bir çocuğumu tülbentle boğarak, diğerini de bıçaklayarak öldürdüm"  dedi. 

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Çocuğunda katleden anne emniyette verdiği ifadesinde bir anda Cennet getirdiğini ve çocuğunun birini tülbentle boğarak diğerini bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.  Cani kadın büyük çocuğunu başındaki tülbentle boğmuş küçük çocuğunu ise karnından 2 kez bıçaklayarak öldürmüştü. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ BABA İŞTEYDİ
Dün gece Ankara'nın Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde yaşanan olayda ev hanımı Lütfiye Alver,  bir Alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalınan çalışan eşi Zekeriya Alver görevde olduğu sırada 8 yaşındaki büyük kızı Kübra'yı başındaki tülbentle de boğarak 5 yaşındaki Beren'i ise 2 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra karakola giderek teslim oldu. Olayı duyarak eve gelen Baba Zekeriya Alver Anneleri tarafından öldürülen çocukların cesetlerine sarılarak uzun süre ağladı.  Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından iki kız çocuğunun cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna götürüldü.

"BİR ANDA CİNNET GETİRDİM"
Sorgusu yapılmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan cani anne ise ifadesinde eşinin ailesini kendisine sürekli baskı yaptığını, eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve eşinin ailesinin iki çocuğa çok düşkün olduğunu ve bu nedenle de kendisine kötü muamele yaptığını öne sürdü.  Sorgusunun devamında bu olaylardan dolayı çok sıkıntı yaşadığını söyleyen Alver, "Bir anda cinnet getirdim ve 1 çocuğumu tülbentle boğarak diğerini de bıçakla öldürdüm" dedi. Katil zanlısı anne Lütfiye Alver sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken iki küçük kızın cenazesi otopsi işlemlerinin den sonra Karşıyaka mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

son dakika ankara keçiören cani anne cinnet son dakika haberi