Ankara Esnaf Odasında Silahlı Kavga Çıktı, 5 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Ankara'dan gelen bilgilere göre Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada aralarında Oda Başkanının da bulunduğu bazı Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ankara’dan gelen bilgilere göre Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada aralarında Oda Başkanının da bulunduğu bazı Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ankara’dan silahlı kavga haberi alındı. Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası’nda silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada Esnaf Oda Başkanı olan Zafer Şener’inde aralarında bulunduğu 5kişi yaralandı.

GRUPTAKİLER ARASINDA KAVGA ÇIKTI 

Gelen bilgilere göre odaya üye olanlar Ankara Beşevler Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde bulunan hizmet binasında bir araya geldi. Yapılan toplantı sırasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı olan Zafer Şener ve muhalif olduğunu iddia eden bir grup tartışmaya başladı. Çıkan tartışma giderek büyüdü ve silahlı kavgaya dönüştü. Silahların konuşmaya başladığı kavgada Başkan Zafer Şener ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 5 kişi yaralandı. Yaralanan kişiler için olay yerine ambulans çağırıldı ve yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Olayın ihbarı üzerine binaya gelen polis ekipleri binanın giriş çıkışlarını kapatarak bina çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Yaşanan kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

ankara esnaf odası kavga silahlı kavga 5 yaralı