Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde Hareketli Saatler! Çok Sayıda Müdür ve Müdür Yardımcısının Görev Yerleri Değişti

TAKİP ET

Ankara Emniyet Müdürlüğünde hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak Servet Yılmaz'ın Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmesinin ardından en başta İl Emniyet Müdür Yardımcıları olmak üzere birçok şube müdürünün görev yerlerinin değiştiği bilgisine ulaşıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünde hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak Servet Yılmaz’ın Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmesinin ardından en başta İl Emniyet Müdür Yardımcıları olmak üzere birçok şube müdürünün görev yerlerinin değiştiği bilgisine ulaşıldı.

Son olarak İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine Servet Yılmaz getirilmişti. Bu atamanın ardından başta İl Emniyet Müdür Yardımcıları olmak üzere birçok şube müdürünün de görev yerlerinin değiştiği öğrenildi.

MÜDÜR YARDIMCILARI VE ŞUBE MÜDÜRLERİNDE DEĞİŞİKLİK

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan’ın ani gelen emeklilik kararı ardından Servet Yılmaz 19 Ağustos 2017 tarihinde Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmişti. Bunun ardından mali suçlarla mücadele, istihbarat, terörle mücadele, organize suçlarla mücadele gibi kritik önem taşıyan yerler haricinde olan müdürlüklerde önemli değişikliklere gidildiği öğrenildi. 

AMİR VE KOMİSERLERİN YERLERİ DEĞİŞTİ

Yaşanan değişiklikler ile birlikte merkez ve diğer ilçe emniyet müdürlüklerinde de çok sayıda ilçe müdürü, amir ve komiserin yerlerinin değiştiği öğrenildi. 

 

ankara görev emniyet müdürlüğü değişiklik görev değişikliği servet yılmaz