Ankara'da Usta Pilot, Otoyolda Bir Taşın Kurbanı Oldu!

TAKİP ET

Ankara'da kaptan pilot Saygın Doğan (38), otomobiliyle seyir halindeyken korkunç bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Hüzün dolu olay, dün akşam saatlerinde Anadolu Otoyolu'nda Kahramankazan ilçesi mevkisinde meydana geldi. Saygın Doğan, Türk Hava Yolları'nda görevli bir pilot olarak çalışıyordu ve İstanbul'a dönmeden önce kardeşleriyle birlikte Ankara'da yaşayan babaannesini ziyaret etmişti.

Saygın Doğan'ın yönetimindeki otomobil otoyolda ilerlerken, karşı yönden gelen bir aracın geçişi sırasında fırlayan bir taş, otomobilin üzerine isabet etti. Feci bir şekilde gelişen olayda taş, otomobilin ön camını kırarak içeriye girdi ve Saygın Doğan'a çarptı. Kontrolden çıkan araç ise bariyere çarparak durabildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, taşın isabet ettiği Saygın Doğan, hayatını kaybetti. Yanında bulunan kardeşleri Simge ve Sezgi Doğan ise yaralandı. Yaralı kardeşler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İyi durumda oldukları bildirildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ve jandarma ekipleri, olay yerinde detaylı bir inceleme yaptı. Pilot Saygın Doğan'ın cenazesi, incelemelerin tamamlanmasının ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Taşın, bir aracın geçişi sırasında yoldan düştüğü ve kamyondan çıkma ihtimali olduğu belirtildi. Evli ve bir çocuk babası olan Saygın Doğan'ın cenazesi, yarın Adana'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

 

Anara Ankara trafik kazası ölüm haberi