Ankara'da Müstakil Ev Yangınında Yaralanan 3 Çocuktan Biri Daha Öldü

TAKİP ET

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki müstakil evde sobadan çıktığı değerlendirilen yangında dumandan etkilenen ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 çocuktan biri daha tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Hacıkara Mahallesi'nde 25 Mart günü müstakil evde, ilk tespitlere göre sobadan çıkan yangından kurtarılarak Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 3 yaşındaki Fatma Cavvaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Cavvaş'ın cenazesi, Beypazarı Şehir Mezarlığı'na defnedilirken, kardeşi Vefa Cavvaş'ın tedavisi Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürüyor. 

Hacıkara Mahallesi Eski Madadın Sokak'ta, Suriyeli bir ailenin oturduğu müstakil evde, sobadan çıktığı tahmin edilen yangında çocuk yaştaki 3 kardeş,  itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu dışarı çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edilmişti. 

Sağlık ekiplerinin olay mahallinde hemen müdahale ettiği 3 kardeş, Beypazarı Devlet Hastanesi'ne nakledilmiş, ancak çocuklardan 6 yaşındaki Muhammed Cavvaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, diğer 2 kardeş ise tedavileri için hastanelere nakledilmişti. 

Ankara Beypazarı Yangın Çocuk Müstakil Ev