Ankara'da komşusunu pompalı tüfekle öldüren zanlı yakalandı

TAKİP ET

Keçiören ilçesinde yaşanan olayda, Ahmet Arslan adlı şahıs ile tartışan Ertuğrul D., onu başından pompalı tüfekle vurarak öldürdü ve olay yerinden kaçtı. Ancak polis, firari Ertuğrul D.'yi yakalamayı başardı. Ahmet Arslan'ın cenazesi ise memleketi olan Çankırı'ya gönderilmek üzere defnedilmek üzere yola çıkarıldı.

Olay, dünkü tarih itibariyle Refik Saydam Caddesi'nde bulunan İncirli Mahallesi'nde gerçekleşti. Zeytin ve turşu satışı yapan Ertuğrul D., kendi dükkânında yan dükkân sahibi Ahmet Arslan ile bir tartışmaya girdi. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Ertuğrul D., kendi dükkânından aldığı pompalı tüfekle yan dükkâna geçti ve Ahmet Arslan'a üç el ateş etti. Ahmet Arslan olay yerinde hayatını kaybederken, Ertuğrul D. ise kaçtı.

Firari durumda olan Ertuğrul D.'nin yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ertuğrul D., Kızılay'da saklandığı bir yerde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, Ertuğrul D.'nin dükkânından çıkıp yan dükkâna girdiği ve ardından yine silahla dışarı çıktığı anlara dair güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak ele geçirildi.

Ahmet Arslan'ın kiracısı olan Bayram Keskin, "Vurulan kişi dükkân sahibimizdi. Kirasını aldıktan sonra yan dükkâna geçti. Saldırgan da içeri girdiği anda pompalı tüfekle ateş etti" şeklinde ifade verdi. Ahmet Arslan'ın cenazesi ise memleketi Çankırı'ya gönderilerek defnedilmek üzere yola çıkarıldı.

Ankara Keçiören komşu cinayet