Angela Merkel Törende Titreme Nöbetine Girdi

TAKİP ET

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen bir törende titreme nöbeti geçiren Almanya Başbakanı Angela Merkel, sevenlerini korkuttu.

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen bir törende titreme nöbeti geçiren Almanya Başbakanı Angela Merkel, sevenlerini korkuttu.

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier tarafından mecliste yapılan bir konuşma esnasında kürsünün yan tarafında duran 64 yaşındaki Başbakan Angela Merkel’in videoya yansıyan görüntüsünde 2 dakika süresince kollarını kavuşturarak titrediği rahatlıkla fark ediliyor.

Görüntünün devamında kendisine ikram edilen suyu reddeden Başbakan Angela Merkel, Adalet Bakanlığı görevine yeni getirilen Christine Lambrecht ile el sıkıştığı görülüyor.

18 Haziran tarihinde Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile bir programda ikende titreme nöbetine giren Almanya Başbakanı Angele Merkel, vücudunun susuz kalmasından dolayı böyle bir nöbete girdiğini söylemişti.

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in G-20 zirvesi için bugün Japonya’ya gerçekleştireceği ziyareti iptal etmeyeceğini açıklayan Almanya Hükümet Sözcüsü Steffien Seibert, “Her şey planlandığı şekilde sürecek. Federal Şansölye’nin sağlığı gayet iyi.” dedi.

Dün meclis görüşmelerine katılan Almanya Başbakanı Merkel, daha sonrada Humboldt Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bir programda konuşma yaptı.

Alman haber kanalı NTV tarafından aktarılan haberde Merkel’in 2 yıl evvel Meksika’ya gerçekleştirdiği ziyaret esnasında da sıcak havadan dolayı titreme nöbetine girdiğine yer verildi.

Angela Merkel Almanya titreme nöbeti son dakika haber