Anaokulunda Karanlık Oda Skandalı! Yaramazlık Yapan Öğrencileri Oraya Kapatıyorlarmış

TAKİP ET

İzmir'de bir anaokulunda görevli öğretmenin yaramazlık yapan öğrencileri karanlık odaya kapattığı iddialısın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne harekete geçirdi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karşıyaka ilçesindeki özel bir ana okulda yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle çocukların öğretmenleri tarafından karanlık odaya kapatıldığı iddiasına ilişkin inceleme başlattı. Özel okulda görevli öğretmenin öğrencilerim yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle karanlık odaya kapatarak cezalandırdığı iddiasında bulunan öğrenci velileri şikayetçi oldu.
İddiaya göre bir Veli öğrencinin doğum günü için okulda bulunduğu sırada öğretmen T.K'nin arkadaşlarıyla şakalaşan 4 yaşındaki B.A'yı kucağına alıp Karanlık odaya kapatmasını cep telefonu kamerası ile kaybetti. Onlara şahit olan öğretmen çocuğun annesine ve babasına haber verdi ve birlikte savcılığa giderek öğretmen ve okul idarecileri hakkında şikayette bulundu. Konu ile ilgili İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Velilerin  şikayeti üzerine Milli Eğitim Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmıştır." ifadesi  kullanıldı.

son dakika izmir anaokulu karanlık oda