Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza! Bu Acıya Yürek Dayanmaz

TAKİP ET

Bolu'da TEM otoyolunda bir otomobil önce bariyerlere ardından da aydınlatma direğine çarptı. Feci kazada Otomobilde bulunan 2 çocuk hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı.

Otomobilin sürücüsü Cengiz Avşar yaralı olmasına rağmen hayatını kaybeden oğlu 7 yaşındaki İnanç'ın başından ayrılamadı. Kazayı gören ve yardıma koşan vatandaşlar da gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu.

2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

TEM Otoyolu'nun Köroğlu Park mevkiinde saat 11.00’de meydana gelen kazada İstanbul yönüne seyir halinde olan Cengiz Avşar yönetimindeki 59 PH 386 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yolun ortasında bulunan bariyerlere çarptı. Savrulan otomobil Daha sonra da aydınlatma direğine çarparak durdu. 
Kazada hurdaya dönen otomobilin içerisinde bulunan 7 yaşındaki İnanç Avşar hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Cengiz Avşar, eşi Sevda Avşar kızları İrem Avşar (4) ile sürücünün yakını Naif Avşar ve oğulları İslam Avşar (5) ve Emir Nuh Avşar yaralandı. Baba Cengiz Avşar hayatını kaybeden oğlunun başından uzun süre ayrılamadı. Kazayı görüp yardıma gelen vatandaşlar da  gözyaşlarına boğuldu.
Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken oğlunu kaybeden Cengiz Avşar'ın 4 yaşındaki kızı İrem Avşar’da Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TEM otoyolu kaza son dakika