Anadolu Otoyolu'nda Bayram Trafiği Yoğunluğu Sürüyor

TAKİP ET

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasından dolayı beklenen trafik yoğunluğu halen sürüyor. Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde trafik, yoğunluktan ötürü durma noktasına geldi.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasından dolayı beklenen trafik yoğunluğu halen sürüyor. Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde trafik, yoğunluktan ötürü durma noktasına geldi.

Cuma akşamından bu tarafa Anadolu Otoyolu Bolu kesiminde yaşanan trafik yoğunluğu, özellikle Bolu Dağı Tüneli, Köroğlu Parkalanı, Abant Kavşağı, Yumrukaya, Gerede Karadeniz bağlantı noktasında trafiği durma noktasına getiriyor.

Bu güzergahkarda görev yapmakta olan Bolu il Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Jandarma ekipleri ve Karayolu ekipleri, trafik akışının durmaması için büyük bir çaba sarf ederek görevlerini yerine getiriyor.

Trafik yoğunluğunun gün boyu devam edeceğini bekleyen trafik ekiplerinin sürücülerden en önemli istekleri ise trafik kurallarına uymaları, uykusuz ve yorgun yola çıkmamaları.

Bayram trafiğinin yoğun olduğu bir diğer nokta ise D-100 karayolunun Kocaeli kesimi. Kocaeli’nde de trafik akışı ara sıra durma noktasına geliyor. Çanakkale ve Bursa’daki feribot iskelelerinde de yoğunluktan dolayı kuyrukların oluştuğu görülüyor.

Bayram trafiğinde yaşanan yoğunluktan dolayı yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için trafik ekipleri de denetimlerini yoğunlaştırdı. Kocaeli’nin Dilovası ve Mermerciler Gişesinde Jandarma ekiplerinin helikopterle denetim yaptığı gözlendi.

bayram trafiği Anadolu Otoyolu Bolu D-100 karayolu Kocaeli son dakika