Amerika Başkanı Trump Mikrofonu Açık Olunca Rezil Oldu!

TAKİP ET

G-20 zirvesinde aile fotoğrafı çekileceği sırada mikrofonunun açık olduğunu unutan ABD Başkanı Donald Trump yaptıklarıyla tüm dünyaya rezil oldu.

G-20 zirvesinde aile fotoğrafı çekileceği sırada mikrofonunun açık olduğunu unutan ABD Başkanı Donald Trump yaptıklarıyla tüm dünyaya rezil oldu. 

G-20 zirvesi sırasında Arjantin Devlet Başkanı Macri ile aile fotoğrafı çektireceği sırada mikrofonun azizliğine uğrayan Donald Trump kamuoyunda sık sık yaptığı açıklamalar ve sergilediği tavırlar ile gündem olmayı başarıyor. Sık sık hareketleri dolayısıyla eleştirilen Trump bu süreçte önemli bir toplantı olan G-20 zirvesinde de akıl almaz hareketlerde bulundu. Yaptığı her hareketin ve gösterdiği her tavrın tartışıldığı Trump bu sefer tüm dünyaya rezil oldu. 

Zirve sırasında yaptığı hareketle herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. Platformda Arjantin Devlet Başkanı Macri ile fotoğraf çektireceği sırada söylediği sözlerle tartışmalara neden oldu.

LİDERLERİ BEKLEMEDEN SÖYLENEREK PLATFORMDAN İNDİ

Benzer diplomatik zirvelerde de skandallara sebep olan Trump bu sefer aile fotoğrafı çektirmek için platforma çıktı. Platformda aynı zamanda Arjantin Devlet Başkanı Macri'de bulunuyordu. Trump'a sohbet etmek için eğildiği sırada Trump'un açık kalan mikrofonundan yardımcılarına 'Beni buradan çıkarın. Gitmek istiyorum' dediği duyuldu. Ardından arkasını dönerek platformu terk etti. Arjantin devlet başkanı arkasından seslendi ancak duymadığı için yoluna devam etti. Tüm liderlerin platformda toplanmasının ardından tekrar platforma çıkarak tüm liderlerle birlikte poz verdi. Bu hareketi büyük şaşkınlığa sebep olmuştu. Daha öncede kulaklıkta çevirmen yapan çevirmenin telaffuzunu beğenmediği için değişik hareketlerde bulunmuştu. 

amerika başkanı trump