Ameliyat Sırasında Kavga Eden Doktorlar Bir Bebeğin Ölümüne Sebep Oldu!

TAKİP ET

Hindistan'da meydana gelen olay herkesi şok etti. Doktorların ameliyatın devam ettiği sıralarda kavga etmeye başladığı öğrenildi. Cep telefonu kameralarına yansıyan kavga anı herkesi şaşırtırken sezaryen doğan bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hindistan’da meydana gelen olay herkesi şok etti. Doktorların ameliyatın devam ettiği sıralarda kavga etmeye başladığı öğrenildi. Cep telefonu kameralarına yansıyan kavga anı herkesi şaşırtırken sezaryen doğan bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Olay, Hindistan Jodhpur şehrinde meydana geldi. Bir sezaryen doğumu sırasında doktorlar birvirleri ile kavgaya tutuştu. Ameliyat sırasında kavga eden doktorların büyük sorumsuzluğu bir bebeğin ölümüne sebep oldu.

MAHKEME HASTANEDEN RAPOR İSTEDİ

Sezaryen doğumu esnasında birbirleri ile kavga etmeye başlayan doktorlar büyük bir skandala imza attı. Doktorların kavgası sonrasında sezaryen doğan bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan skandal olay bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken herkes tarafından büyük tepki aldı. Olayın ardından Racastan Yüksek Mahkemesi’nin skandalın yaşandığı hastaneden rapor istediği öğrenildi.

SORUMSUZ DOKTORLAR GÖREVDEN ALINDI

Doğum yapmakta olan genç kadının söz konusu hastaneye acil hasta olarak geldiği öğrenilirken sezaryen doğum için ameliyat masasına yatırılmasından sonra ameliyata giren Ashok Ninwal ve ML Tak isimli iki doktorun önce aralarında tartışma çıktığı daha sonra bu tartışmanın fiziki müdahaleye dönüştüğü görüldü. Kavga anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken sorumsuzluklarıyla bir bebeğin ölümüne sebep olan iki doktorunda görevlerinden alındığı açıklandı.

 

hindistan hindistan haberleri doktorlar ameliyat kavga bebek ölüm sorumsuz doktorlar